Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita

0,260 kg Paprika i strimler, syltede

0,130 kg Chorizop?lse i skiver

0,100 kg Ost, revet

4.89 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICANSK INSPIRERET OKSEROAST

Opskriftnr: 75-0576

Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i stege med en lomme ned i hver.

K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.

Der l?gges skiver af chorizo i stegen, de syltede paprika i strimler og revet ost blandes og l?gges derefter i stegen.

Stegen kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 58?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med grillede majskolber, guacamole og nye kartofler.

Ingredienser:
Tykstegsfilet 81%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), syltet paprika 5%, chorizo 3%, OST 3%.

Go to Top