Ingredienser
4,000 kg Oksetykstegsfilet
0,400 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita
0,260 kg Paprika i strimler, syltede
0,130 kg Chorizop?lse i skiver
0,100 kg Ost, revet
4.89 kg
Læg varer i kurv
MEXICANSK INSPIRERET OKSEROAST
Opskriftnr: 75-0576
Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i stege med en lomme ned i hver.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.
Der l?gges skiver af chorizo i stegen, de syltede paprika i strimler og revet ost blandes og l?gges derefter i stegen.
Stegen kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 58?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med grillede majskolber, guacamole og nye kartofler.
Ingredienser:
Tykstegsfilet 81%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakter), syltet paprika 5%, chorizo 3%, OST 3%.