Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, stegt
1,000 kg Guler?dder i strimler
1,000 kg Porrer, i ringe
1,000 kg R?dbeder i strimler
0,240 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
5.24 kg
Læg varer i kurv
GRISEM?RBRAD P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. RODFRUGTER
Opskriftnr: 96-0074
Fremstilling
Gr?ntsagerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Herefter l?gges gr?ntsagerne i bunden af en ovnfast salgsemballage, hvorp? den stegte m?rbrad l?gges.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 20-25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler og bearnaisesauce.
Ingredienser:
Grisem?rbrad 38%, porrer 19%, guler?dder 19%, r?dbeder 19%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).