Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, stegt

1,000 kg Guler?dder i strimler

1,000 kg Porrer, i ringe

1,000 kg R?dbeder i strimler

0,240 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

5.24 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEM?RBRAD P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 96-0074

Fremstilling
Gr?ntsagerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Herefter l?gges gr?ntsagerne i bunden af en ovnfast salgsemballage, hvorp? den stegte m?rbrad l?gges.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 20-25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler og bearnaisesauce.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 38%, porrer 19%, guler?dder 19%, r?dbeder 19%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top