Ingredienser

3,000 kg Rodfrugtblanding (Frigodan)

3,000 kg Torskefilet

0,650 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,650 kg R?dl?g i b?de

7.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RODFRUGTER MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. TORSKEFILET

Opskriftnr: 89-0096

Fremstilling
Rodfrugtblandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage sammen med b?de af r?dl?g.

Herp? l?gges fisken.

Til sidst fordeles den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin henover fisken og rodfrugterne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med sm?rstegte aspargeskartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
TORSKEFILET 41%, rodfrugtblanding 41% (skorzonerod, knudek?l, k?lroe, guler?dder, pastinak, SELLERI), marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker spinat), r?dl?g 9%.

Go to Top