Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst, afpudset

0,800 kg Fl?deost, naturel

0,400 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,200 kg Oliven, gr?nne, u/sten

0,050 kg Dekora?Porrer Hvidl

5.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL MAR. KALKUNBRYST MED PORRER HVIDL?GSOST

Opskriftnr: 83-0396

Fremstilling
Der sk?res en lomme ned i hver kalkunbryst, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Fl?deost, Dekora Porrer Hvidl?g og grofthakkede oliven blandes og spr?jtes i kalkunbrysterne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydrede kartofler og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 73%, FL?DEOST 15%, marinade 7% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), oliven 4%, t?rrede porrer, t?rrede hvidl?g.

Go to Top