Ingredienser

3,300 kg Bugstrimler u/sv

2,000 kg Varm suppe

1,700 kg Hjortek?d (3-6% fedt)

1,500 kg Griselever, afpudset

1,500 kg Hjortelever

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VILDTPATE

Opskriftnr: 33-0140

Fremstilling
Bugstrimler og hjortek?d koges m?rt.

Grise- og hjorteleveren vandes ud, og hakkes p? 3 mm skiven.

Det kogte k?d/bugstrimler hakkes p? 3 mm skiven og blandes med Pate, Ardenner FB, alt saltet samt den varme suppe, som tils?ttes gradvist.

N?r en god emulsion er opn?et, tils?ttes den hakkede lever og der blandes til det er j?vnt fordelt i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisefedt 36%, suppe (afkog fra k?d og fedt), hjortek?d 18%, hjortelever 16%, griselever 16%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top