Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,500 kg Fl?deost, naturel

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg Dekora?Julieschka (I51490)

2.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OVNKLAR B?F MED TOP AF URTECREME

Opskriftnr: 77-0178

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det blandes grundigt med Burglet FB og koldt vand.

Farsen formes i b?ffer med en kniv eller med B?fformer, rund (I77200).

Fl?deosten og Dekora Julieschka blandes og fordeles p? b?fferne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Hakket k?d b?r gennemsteges.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 68%, FL?DEOST 17%, urter 10% (l?g, karotter, tomater, paprika),kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top