Ingredienser
3,000 kg Gr?ntsagsblanding
2,000 kg Nakkekoteletter, stegt, tilsat tendin
0,500 kg Ost, revet
0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,100 kg R?dl?g i ringe
0,080 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
5.98 kg
Læg varer i kurv
TOMAT PESTO GRATINEREDE NAKKEKOTELETTER PÃ GRÃNTSAGER (TD)
Opskriftnr: 73-1010
Fremstilling
Grøntsagsblandingen marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg/rosmarin.
Hvorefter den lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de stegte nakkekoteletter placeres.
Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fordeles udover nakkekoteletterne.
Til sidst pyntes af med rødløg i ringe.
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartofler til.
Ingredienser:
Grøntsagsblanding 51%, stegte nakkekoteletter 33% (nakkekoteletter, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), OST 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (hvidløg, basilikum, rosmarin, persille, ingefær, purløg, chili), salt, tomat, OST, sukker, spinat, krydderiekstrakter), rødløg 2%.