Ingredienser

0,600 kg Nakkefilet, afpudset

0,400 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)

0,300 kg Champignon, hele, friske

0,100 kg Bacon i skiver, Theilgaard

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,030 kg Ost, revet

1.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PLANKESTEAK P? BUND AF KARTOFLER OG CHAMPIGNON MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 73-1041

Fremstilling
Nakkefileten sk?res i tynde steaks p? langs af nakkefileten.

Kartofler og champignon blandes og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges plankesteakene.

Til sidst drysses bacon i tern og revet ost over k?det.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold sammen med fl?de, over retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Nakkefilet 39%, kogte kartofler 26%, champignon 20%, bacon 7%, pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST.

Go to Top