Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,300 kg Serranoskinke

0,230 kg Artiskokhjerter, grillede, dr?nede

0,180 kg Semi dried cherrytomater

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

4.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSSTEAK MED SERRANO OG ARTISKOKKER

Opskriftnr: 75-0573

Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i steaks, som marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Der l?gges grillede artiskokker og semi dried cherrytomater p? hver steak som til sidst omvikles med en skive serrano skinke, s? man kan se fyldet.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med tzatziki og grillede kartofler med tomater.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 81%, serrano skinke 6%, grillede artiskokker 5%, semi dried cherrytomater 4%, marinade 4% (rapsolie, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), krydderiekstrakter).

Go to Top