Ingredienser

0,500 kg Skinkeschnitzler

0,400 kg Pasta, kogt

0,250 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,150 kg Mozzarella i skiver

0,060 kg Dekora Marilet Madras

0,050 kg R?dl?g i tern, frisk

1.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MADRAS PASTA MED SKINKESCHNITZLER OG PEBERFRUGTER

Opskriftnr: 73-1053

Fremstilling
Den kogte kolde pasta blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras.

Den marinerede pasta l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? skinkeschnitzlerne placeres.

Peberfrugter og r?dl?g i tern fordeles hen over retten.

Til sidst l?gges skiver af mozzarella p? skinkeschnitzlerne.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk bagt baguette.

Ingredienser:
Skinkeschnitzler 35%, kogt PASTA 28%, peberfrugter 18%, MOZZARELLA 11%, marinade 4% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), r?dl?g 4%.

Go to Top