Ingredienser
0,500 kg Skinkeschnitzler
0,400 kg Pasta, kogt
0,250 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver
0,150 kg Mozzarella i skiver
0,060 kg Dekora Marilet Madras
0,050 kg R?dl?g i tern, frisk
1.41 kg
Læg varer i kurv
KARRY MADRAS PASTA MED SKINKESCHNITZLER OG PEBERFRUGTER
Opskriftnr: 73-1053
Fremstilling
Den kogte kolde pasta blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras.
Den marinerede pasta l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? skinkeschnitzlerne placeres.
Peberfrugter og r?dl?g i tern fordeles hen over retten.
Til sidst l?gges skiver af mozzarella p? skinkeschnitzlerne.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk bagt baguette.
Ingredienser:
Skinkeschnitzler 35%, kogt PASTA 28%, peberfrugter 18%, MOZZARELLA 11%, marinade 4% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), r?dl?g 4%.