Ingredienser

6,000 kg Nakkekoteletter

0,900 kg Krydderpanade Vario

0,300 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

7.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA/L?G PANERET NAKKEKOTELET

Opskriftnr: 73-0131

Fremstilling
Nakkekoteletterne dyppes i Dekora Marinat Kryddermarinade og vendes derefter i Krydderpanade Vario.

Tilberedning
Steges i fedtstof p? en varm pande ca. 3-4 min. p? hver side.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med fl?degratinerede kartofler og grov salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkekoteletter 83%, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt) 9%, rapsolie 4%, salt, krydderier (paprika, l?g, peber), krydderiekstrakter, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top