Ingredienser

2,000 kg Bagekartofler, forkogte

1,600 kg Kogende vand

0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,300 kg Peberrodssalat

0,120 kg Cheddar ost

0,080 kg Dekora Provence (I53511)

0,060 kg Bacon, stegt

4.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BAGT KARTOFFEL MED PEBERRODSMOS OG BACON

Opskriftnr: 91-0128

Fremstilling
Kartoffelmos Pulver og det kogende vand blandes.

Mosen blandes derefter med peberodssalaten og Dekora Provence.

De forkogte bagekartofler halveres og peberrodsmosen spr?jtes ovenp?.

Kartoflerne drysses med cheddar ost og pyntes med den stegte bacon.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 165?C i ca. 25-30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres til alle k?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Bagekartoffel, kartoffelmos (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), peberrodssalat, CHEDDAR OST, krydderier (rosmarin, timian, basilikum, merian, b?nneurt, k?rvel, l?vstikke, oregano),  bacon.

Go to Top