Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

0,200 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,080 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.63 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV CHORIZO GRILLER

Opskriftnr: 27-0367

Fremstilling
Grisek?d (8-14%) og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l. Brystfl?sket hakkes igennem 8 mm hulskive.

Grisek?det (8-14%) kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt et par omgange, hvorefter salt, Lynprofi FC 7 samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes de hakkede snitter, Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy og det resterende isvand. Lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede brystfl?sk og r?d og gr?n paprikasnips mixes til sidst i, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen. Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 70%, vand, grisek?dssnitter 11%, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidl?g), t?rret peberfrugt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top