Ingredienser

8,000 kg Lammek?d, hakket (16-18% fedt)

2,000 kg Isvand

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,100 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.08 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAMMEGRILLP?LSE MED HVIDL?G OG ROSMARIN

Opskriftnr: 29-0019

Fremstilling
Det hakkede lammek?d fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Wienerp?lse FB uden mel og m?lk og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Profrisk EU, Dekora Hvidl?g/rosmarin og det resterende isvand.

Der lynes til det er j?vnt fordelt i farsen og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen fyldes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Lammek?d 86%, vand, kartoffelstivelse, salt, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g, peber, l?g, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top