Ingredienser
1,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)
0,250 kg Krydderpanade Vario
0,200 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
2.59 kg
Læg varer i kurv
PAPRIKA/L?G PANERET LOLLY POPS
Opskriftnr: 87-0090
Fremstilling
K?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes godt med koldt vand og Burglet FB.
Farsen formes i boller af ca. 300 g, l?gges i Cevapcicipresser, stik en grillpind i hvert hul, og pres farsen ud.
Vend Lolly popsene i den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.
Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 10-15 min. vendes ofte.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kold kartoffelsalat og salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 39%, grisek?d 39%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, l?g, peber), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, krydderiekstrakter, m?lkeprotein, antioxidant (E 330).