Ingredienser

1,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,250 kg Krydderpanade Vario

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

2.59 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA/L?G PANERET LOLLY POPS

Opskriftnr: 87-0090

Fremstilling
K?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes godt med koldt vand og Burglet FB.

Farsen formes i boller af ca. 300 g, l?gges i Cevapcicipresser, stik en grillpind i hvert hul, og pres farsen ud.

Vend Lolly popsene i den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 10-15 min. vendes ofte.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kold kartoffelsalat og salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 39%, grisek?d 39%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, l?g, peber), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, krydderiekstrakter, m?lkeprotein, antioxidant (E 330).

Go to Top