Ingredienser

10,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

0,975 kg Fransk Hvidl?gsgriller FB

0,030 kg Profrisk EU

0,020 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

16.025 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?GSGRILLER

Opskriftnr: 27-0221

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede k?d blandes med Fransk Hvidl?gsgriller FB, Profrisk EU og granuleret hvidl?g.

Isvand tils?ttes gradvist og farsen ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med varm kartoffelsalat og grovbr?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% p? det f?rdige produkt:
Grisek?d 71%, vand, salt, ?rtefibre, krydderier (paprika, l?g, chili, hvidl?g, SELLERI), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 316, E 300). I naturtarm.

Go to Top