Ingredienser

3,000 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)

1,500 kg Grisem?rbrad i stk., stegt, tilsat tendin

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Salatost i tern

0,130 kg Oliven i skiver

0,130 kg Tomater, solt?rrede i stykker

5.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFLER (TD)

Opskriftnr: 73-1009

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges en halv stegt grisem?rbrad, som er fl?kket.

P? m?rbraden l?gges de solt?rrede tomater og salatost i tern.

Til sidst fordeles oliven i skiver hen over kartoflerne.

Kunden tils?tter bouillon eller fl?de til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Kartofler 57%, stegt grisem?rbrad 29% (grisem?rbrad, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), SALATOST 4%, solt?rrede tomater 2%, oliven 2%.

Go to Top