![](https://www.indasia.dk.plan-it.net/system/recipes/images/000/021/830/medium/Recipe-21830.jpg?1536680041)
Ingredienser
3,000 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)
1,500 kg Grisem?rbrad i stk., stegt, tilsat tendin
0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,200 kg Salatost i tern
0,130 kg Oliven i skiver
0,130 kg Tomater, solt?rrede i stykker
5.26 kg
Læg varer i kurv
M?RBRAD MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFLER (TD)
Opskriftnr: 73-1009
Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Herp? l?gges en halv stegt grisem?rbrad, som er fl?kket.
P? m?rbraden l?gges de solt?rrede tomater og salatost i tern.
Til sidst fordeles oliven i skiver hen over kartoflerne.
Kunden tils?tter bouillon eller fl?de til retten f?r tilberedning.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Kartofler 57%, stegt grisem?rbrad 29% (grisem?rbrad, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), SALATOST 4%, solt?rrede tomater 2%, oliven 2%.