Ingredienser
4,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener
1,000 kg Tomater i skiver
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,250 kg Ost, revet
0,130 kg Krydderpanade Vario
5.78 kg
Læg varer i kurv
SKINKEKLUMP MED HVIDL?GS/ROSMARIN TAPANADE
Opskriftnr: 73-0981
Fremstilling
Skinkeklumperne sk?res i skiver p? langs (ca. 250 gr. pr. stk.).
Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin blandes med den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.
Blandingen fyldes herefter ovenp? skiverne fra klumpen og der drysses med revet ost og pyntes af med skiver af tomat.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med r?stegte kartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 69%, tomat 17%, OST 4%, rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g, paprika, l?g, peber), salt, sukker, spinat, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).