Ingredienser

4,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener

1,000 kg Tomater i skiver

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,250 kg Ost, revet

0,130 kg Krydderpanade Vario

5.78 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKEKLUMP MED HVIDL?GS/ROSMARIN TAPANADE

Opskriftnr: 73-0981

Fremstilling
Skinkeklumperne sk?res i skiver p? langs (ca. 250 gr. pr. stk.).

Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin blandes med den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.

Blandingen fyldes herefter ovenp? skiverne fra klumpen og der drysses med revet ost og pyntes af med skiver af tomat.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med r?stegte kartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 69%, tomat 17%, OST 4%, rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g, paprika, l?g, peber), salt, sukker, spinat, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top