Ingredienser

4,000 kg Lammeculotte

0,400 kg Dekora?Marilet Columbus

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET KRYDDERURTE MAR. LAMMECULOTTE

Opskriftnr: 81-0157

Fremstilling
Lammeculotten marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Columbus.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartoffelb?de og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSEPULVER, salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top