Ingredienser

0,600 kg Ris, kogte, kolde

0,450 kg Kyllingebryst, stegt

0,150 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,100 kg Porrer, i ringe

0,050 kg L?g, i tern

0,050 kg Paprika i strimler, syltede

0,030 kg Dekora?Porrer Hvidl

0,010 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

1.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEFILET P? BUND AF SAMBAL MAR. RIS MED PORRER

Opskriftnr: 85-0175

Fremstilling
De kogte ris (gerne vild risblanding) blandes med den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light, Dekora Porrer Hvidl?g, l?g i tern og 2/3 af porrer i ringe.

Herefter l?gges blandingen i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? de stegte kyllingebryst l?gges.

Kyllingebrysterne drysses let med Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Hvorefter der p? hvert byllingebryst l?gges en blanding af syltede paprika i strimler og de resterende porrer i ringe.

Tilberedning
Kunden tils?tter 1/4 l fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk bagt baguette.

Ingredienser:
Kogte ris 42%, stegt kyllingebryst 31%, marinade 10% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), porrer 7%, l?g 3%, syltet paprika 3%, t?rrede porrer, t?rrede hvidl?g, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top