Ingredienser
6,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
2,000 kg Isvand
2,000 kg Snitter u/sv
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,100 kg Pålægspølse Aufschnitt
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
10.37 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERBRATEN
Opskriftnr: 21-0057
Fremstilling
Kød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.
Det hakkede svinekød kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Lynprofi FC 7 tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet.
Når en god emulsion er opnået tilsættes de hakkede snitter, Pålægspølse Aufschnitt og det resterende isvand.
Lynes fint ud.
Sluttemperatur 12-14°C.
Farsen fyldes i alubakker.
Varmebehandles før salg.
Varmebehandling
Farsbrødet bages i vandbad ved 160°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på under 3 timer.
Serveringsforslag
Kan spises kold som pålæg i sandwich eller skæres i tykke skiver, steges på panden, som en del af en middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 76%, vand, svinekødssnitter 10%, salt, krydderier (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).