Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Pålægspølse Aufschnitt

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.37 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERBRATEN

Opskriftnr: 21-0057

Fremstilling
Kød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Det hakkede svinekød kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt saltet og Lynprofi FC 7 tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet.

Når en god emulsion er opnået tilsættes de hakkede snitter, Pålægspølse Aufschnitt og det resterende isvand.

Lynes fint ud.

Sluttemperatur 12-14°C.

Farsen fyldes i alubakker.

Varmebehandles før salg.

Varmebehandling
Farsbrødet bages i vandbad ved 160°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på under 3 timer.

Serveringsforslag
Kan spises kold som pålæg i sandwich eller skæres i tykke skiver, steges på panden, som en del af en middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 76%, vand, svinekødssnitter 10%, salt, krydderier (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top