Ingredienser

3,000 kg Bearnaise sauce (G83950), Færdiglavet

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,250 kg Ost, revet

0,200 kg Krydderpanade Vario

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Kogt skinke i tern

5.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARS CORDON BLEU OG BEARNAISE SAUCE

Opskriftnr: 96-0098

Fremstilling
Det hakkede grisekød blandes med isvand og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Skinke i tern og revet ost tilsættes og æltes med.

Farsen afvejes (ca. 75 g) og formes, paneres i Krydderpanade Vario og steges i ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 15 salgsbakker med 2 stk. Cordon Bleu og 200 g bearnaise sauce (Opskrift 95-0043) i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med brasede kartofler og dampede ærter.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Bearnaise sauce 60 g, (FLØDE, vand, dextrose, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderier (estragon, løg, peber, gurkemeje), antioxidant (E 330), stabilisator (E 415), krydderiekstrakt, smøraroma), fars Cordon Bleu 40% (grisekød, vand, skinke, OST, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, paprika), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), MÆLKEPROTEIN, antioxidant (E 330)).

Go to Top