![](https://www.indasia.dk.plan-it.netnoimage.png)
Ingredienser
6,000 kg Kyllingeoverl?r u/ben og skind
2,000 kg Isvand
2,000 kg Kyllingeskind
0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)
0,100 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,030 kg Profrisk EU
11.08 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGE GRILLP?LSE
Opskriftnr: 28-0046
Fremstilling
Kyllingek?det og skind hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Kyllingek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Wienerp?lse FB uden mel & m?lk, og 2/3 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Dekora Tomat/hvidl?g/oregano mixes i, til det er j?vnt fordelt i massen.
Sluttemperatur ca. 12?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
T?rring
Ved 50?C ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
P?lserne koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Kyllingk?d 59%, kyllingeskind 20%, vand, kartoffelstivelse, salt, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (tomat, hvidl?g, oregano, peber, l?g, paprika, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.