Ingredienser

6,000 kg Kyllingeoverl?r u/ben og skind

2,000 kg Isvand

2,000 kg Kyllingeskind

0,850 kg Wienerp?lse FB uden mel og m?lk (G86280)

0,100 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.08 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGE GRILLP?LSE

Opskriftnr: 28-0046

Fremstilling
Kyllingek?det og skind hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Kyllingek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Wienerp?lse FB uden mel & m?lk, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Dekora Tomat/hvidl?g/oregano mixes i, til det er j?vnt fordelt i massen.

Sluttemperatur ca. 12?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
P?lserne koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Kyllingk?d 59%, kyllingeskind 20%, vand, kartoffelstivelse, salt, dextrose, kartoffelpulver, krydderier (tomat, hvidl?g, oregano, peber, l?g, paprika, muskat, kardemomme), stabilisatorer (E 451, E 407a), antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top