Ingredienser

0,500 kg Grisefilet

0,300 kg Coleslaw, r? revet hvidk?l og guler?dder

0,300 kg Spanskblanding (squash, r?dl?g, peberfrugt)

0,100 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

0,040 kg Ost, revet

0,030 kg Paprika i strimler, syltede

1.27 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL MAR. GR?NTSAGER MED GRATINERET SOMMERFUGLEKOTELET

Opskriftnr: 73-1045

Fremstilling
Grisefileten sk?res i koteletter som er fl?kket op til sommerfuglekoteletter.

Gr?ntsagerne blandes og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Herefter fyldes de i en ovnfast emballage.

Sommerfuglekoteletterne som foldes sammen s? rillen er opad, l?gges p? de marinerede gr?ntsager.

Til sidst placeres de syltede r?de strimler paprika og revet ost p? midten af koteletterne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler til.

Ingredienser:
Gr?ntsager 47% (hvidk?l, guler?dder, squash, r?dl?g, peberfrugter), sambalsauce 8% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), grisekoteletter 39%, SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST 3%, syltet r?d paprika 3%.

Go to Top