Ingredienser

2,000 kg Skinkeschnitzler

1,500 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

0,500 kg Ost, revet

0,500 kg Porrer, i ringe

0,130 kg Chorizop?lse i skiver

0,050 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

4.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT PESTO GRATINERET SCHNITZEL PÅ BUND AF RUSTIKKE GRØNTSAGER

Opskriftnr: 73-1014

Fremstilling
De rustikke grøntsager blandes med porrerne og lægges i bunden af en ovnfast emballage.

Skinkeschnitzler lægges på grøntsagerne.

Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fyldes ovenpå schnitzlerne sammen med en skive chorizopølse på hver.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeschnitzler 42%, grøntsager 32% (rødbeder, gulerødder, SELLERI, broccolistok, porrer), porrer 11%, OST 11%, chorizo 3%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter).

Go to Top