Ingredienser
3,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)
3,000 kg Snitter u/sv
2,500 kg Isvand
0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563
0,500 kg Ost, revet
0,100 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,030 kg Profrisk EU
10.58 kg
Læg varer i kurv
PIZZA GRILLER
Opskriftnr: 27-0275
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion er opn?et.
Dekora Tomat/hvidl?g/oregano og ost mixes i, til det er j?vnt fordelt i massen.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter 21%, vand, OST, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, salt, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme, tomat, hvidl?g, oregano), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.