Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,500 kg Ost, revet

0,100 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

10.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PIZZA GRILLER

Opskriftnr: 27-0275

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Dekora Tomat/hvidl?g/oregano og ost mixes i, til det er j?vnt fordelt i massen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter 21%, vand, OST, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, salt, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme, tomat, hvidl?g, oregano), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm. 

Go to Top