Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 kg Citron

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET GRISEFILET MED CITRON

Opskriftnr: 71-0640

Fremstilling
Grisefileten afpudses og fedtlaget ridses i harlekin tern.

Der sk?res en lomme ind i fileten, hvorefter den marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Til sidst kommes citroner i b?de ind i fileten og stegen sn?rres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kold kartoffelsalat og grillbr?d.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), citron 8%.

Go to Top