Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,400 kg Citron
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
4.8 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET GRISEFILET MED CITRON
Opskriftnr: 71-0640
Fremstilling
Grisefileten afpudses og fedtlaget ridses i harlekin tern.
Der sk?res en lomme ind i fileten, hvorefter den marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Til sidst kommes citroner i b?de ind i fileten og stegen sn?rres.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kold kartoffelsalat og grillbr?d.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), citron 8%.