Ingredienser

1,600 kg 10 stk. T?rtebund (19 cm)

1,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

0,800 kg Hel

0,750 kg Hokkaidok?d (gr?skar, frisk)

0,500 kg S?dm?lk

0,400 kg Ost, revet

0,250 kg L?g, i tern

0,200 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

5.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SKART?RTE MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. GRISEK?D

Opskriftnr: 96-0048

Fremstilling
Hokkaidoen deles og kernerne fjernes.

Herefter bages de i en forvarmet ovn ved 90?C i ca. 1 time, eller til k?det let l?sner sig.

Det hakkede grisek?d blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

L?g i tern og hokkaidok?d i tern tils?ttes og brunes af sammen med k?det.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Blandingen fordeles i t?rtebundene hvorefter ?ggemassen h?ldes p?.

Til sidst drysses der revet ost henover t?rterne.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C, og osten er gyldenbrun.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
T?RTEBUND 32 g, grisek?d 20 g, HEL?G 16 g, gr?skar 15 g, M?LK 10 g, OST 8 g, l?g 5 g, marinade 4 g (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top