Ingredienser

4,000 kg Oksecuvette

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,080 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

4.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSECUVETTE MED HVIDL?G/ROSMARIN

Opskriftnr: 75-0569

Fremstilling
K?det marineres med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin og Dekora Marinat Kryddermarinade.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og bruchetta.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksecuvette 95%, marinade 5% (rapsolie, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakt).

Go to Top