Ingredienser
4,000 kg Oksecuvette
0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,080 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
4.2 kg
Læg varer i kurv
OKSECUVETTE MED HVIDL?G/ROSMARIN
Opskriftnr: 75-0569
Fremstilling
K?det marineres med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin og Dekora Marinat Kryddermarinade.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og bruchetta.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksecuvette 95%, marinade 5% (rapsolie, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakt).