Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,200 kg Ost, revet

0,120 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,060 kg Semi dried cherrytomater

2.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO MARINERET M?RBRADKRONE

Opskriftnr: 71-0615

Fremstilling
Grisem?rbraderne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/oregano.

De marinerede m?rbrader l?gges som en "snegl".

Tip: Man kan evt. dele m?rbraderne p? langs, s? der bliver to stk. af hver.

To grillspyd f?res vandret igennem m?rbraden, s? de to spyd krydser hinanden.

Ost, bacon og semi dried cherrytomater l?gges i midten af "m?rbradsneglen".

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med r? stegte kartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 77%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), OST, bacon, semi dried tomater.

Go to Top