Ingredienser

3,200 kg Grisek?d (16-18% fedt)

3,200 kg Snitter u/sv

2,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,100 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,600 kg Gorgonzola, mild

0,600 kg Hasseln?dder

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

13.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HASSELN?DDEP?LSE MED GORGONZOLA - KOGT

Opskriftnr: 27-0211

Fremstilling
Snitter, okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det lynes t?rt nogle omgange sammen med saltet og halvdelen af isvandet.

Derefter tils?ttes Frankfurterblanding FB nr. 563, gorgonzolaen, grisek?det og det resterende isvand.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og der lynes til ?nskede finhed.

Hasseln?dderne k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen fyldes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 31%, grisek?dssnitter, oksek?d 21%, vand, GORGONZOLA 5%, HASSELN?DDER 5%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, M?LKEPROTEIN, salt, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidant (E 316).

Go to Top