Ingredienser

2,000 kg Kartofler, hele m/skr?l (forkogte)

0,200 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,080 kg Parmesanost i flager

0,060 kg Semi dried cherrytomater

2.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KNUSTE KARTOFLER MED HVIDL?G/ROSMARIN OG PARMESAN

Opskriftnr: 91-0237

Fremstilling
De kogte kartofler knuses let evt. med et piskeris og r?res med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin.

De marinerede kartofler kommes i sm? aluforme og og pyntes af med parmesanost i flager og semidried cherrytomater p? toppen.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 85%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), PARMESANOST, semidried cherrytomater.

Go to Top