Ingredienser

1,000 kg Grisek?d, hakket (8-12 % fedt)

1,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,050 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi

2.39 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CEVAPCICI - SMOKEY

Opskriftnr: 87-0109

Fremstilling
Det hakkede grise- og oksek?d blandes med Burglet FB, R?gsmag ?ler?get Krydderi og det kolde vand.

Farsen formes til portioner af ca. 300 g og l?gges i Cevapcicipresser.

Plac?r en grillpind pr. hul og farsen presses ud.

Tilberedning
Steges p? grill eller varm pande i ca. 10 min.

Vendes ofte.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 42%, oksek?d 42%, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (r?get koriander, paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, rom, krydderiekstrakt, r?garoma.

Go to Top