Ingredienser
1,000 kg Grisek?d, hakket (8-12 % fedt)
1,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)
0,200 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
0,050 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi
2.39 kg
Læg varer i kurv
CEVAPCICI - SMOKEY
Opskriftnr: 87-0109
Fremstilling
Det hakkede grise- og oksek?d blandes med Burglet FB, R?gsmag ?ler?get Krydderi og det kolde vand.
Farsen formes til portioner af ca. 300 g og l?gges i Cevapcicipresser.
Plac?r en grillpind pr. hul og farsen presses ud.
Tilberedning
Steges p? grill eller varm pande i ca. 10 min.
Vendes ofte.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 42%, oksek?d 42%, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (r?get koriander, paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, rom, krydderiekstrakt, r?garoma.