Ingredienser

0,500 kg Kogt pasta (penne)

0,450 kg Kyllingebryst, stegt

0,300 kg Gr?ntsagsblanding

0,150 kg Dekora Marilet Madras

0,100 kg Ananas i ringe

0,060 kg Dekora?Julieschka (I51490)

1.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST MED ANANAS P? BUND AF KARRYGRATINERET PASTA

Opskriftnr: 85-0173

Fremstilling
Den kogte pasta blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras og Dekora Julieschka.

Gr?ntsagsblandingen blandes let med den marinerede pasta.

Herefter l?gges blandingen i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? de stegte kyllingebryster placeres.

Til sidst l?gges der skiver af ananas p? toppen.

Pyntes evt. med t?rret persille.

Tilberedning
Kunden tils?tter 1/4 l fl?de f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk bagt baguette.

Ingredienser:
Kogt PASTA 32%, stegt kyllingebryst 29%, gr?ntsager 19%, marinade 10% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, M?LKEPROTEIN, eddike, krydderiekstrakter), ananas 6%, t?rrede gr?ntsager 4% (l?g, karotter, tomater, paprika).

Go to Top