Ingredienser

1,000 kg Skinkeyderl?r u/sv

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora®Hvidløgspeber

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPRÆNGT SKINKE - HVIDLØGSPEBER KRYDRET

Opskriftnr: 52-0317

Sprøjtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,700 Kg Schinkat F Optimal (I09040)
0,020 Kg Fortex, flydende hvidløg (I42050)

Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 15%.

Lægges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning krydres spæksiden med den afvejede mængde Dekora Hvidløgspeber.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Bør gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartoffelmos og paprikasauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeyderlår 85%, vand 11%, krydderier (løg, peber, hvidløg, paprika), salt, stabilisator (E 451), sukker, kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), glucosesirup, krydderiekstrakt, fortykningsmidler (E 415, E 412), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top