Ingredienser

2,000 kg Grisekoteletter

0,480 kg Koldt vand til opbl?dning

0,150 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,120 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MAR. GRISEKOTELET MED PORRER HVIDL?GS FYLD

Opskriftnr: 73-0962

Fremstilling
1 del (120 g) Dekora Porrer Hvidl?g opbl?des i 4 dele (480 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer, eller til vandet er opsuget.

Herefter blandes den opbl?dte Dekora Porrer Hvidl?g med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Der laves en lomme i hver af koteletterne.

Koteletterne fyldes med den opbl?dte marinerede Dekora Porrer Hvidl?g.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 180?C i ca. 10- 15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartoffelmos og tomatsalat.

Ingredienser:
Grisekoteletter 73%, porrer 14%, hvidl?g 8%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin , persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top