Ingredienser
2,000 kg Grisekoteletter
0,480 kg Koldt vand til opbl?dning
0,150 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,120 kg Dekora?Porrer Hvidl
2.75 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MAR. GRISEKOTELET MED PORRER HVIDL?GS FYLD
Opskriftnr: 73-0962
Fremstilling
1 del (120 g) Dekora Porrer Hvidl?g opbl?des i 4 dele (480 g) koldt vand.
Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer, eller til vandet er opsuget.
Herefter blandes den opbl?dte Dekora Porrer Hvidl?g med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Der laves en lomme i hver af koteletterne.
Koteletterne fyldes med den opbl?dte marinerede Dekora Porrer Hvidl?g.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 180?C i ca. 10- 15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartoffelmos og tomatsalat.
Ingredienser:
Grisekoteletter 73%, porrer 14%, hvidl?g 8%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin , persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).