Ingredienser
3,000 kg Kartofler i b?de, m/skr?l (forkogte)
1,000 kg Peberfrugter, forskellige farver, i strimler
0,450 kg Salatost i tern
0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,300 kg Oliven, sorte u/sten, dr?net
0,230 kg Hvidl?g, syltede, dr?net
5.28 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFFELFAD MED PEBERFRUGT OG SALATOST
Opskriftnr: 91-0147
Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Oliven og pebermix i strimler blandes med de marinerede kartofler.
Fyldes i en ovnfast salgsemballage.
Til sidst fordeles salatost i tern hen over retten.
Til sidst fordeles salatost i tern.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-40 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.
Ingredienser:
Kartofler 56%, peberfrugt 19%, SALATOST 9%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), oliven 6%, hvidl?g 4%.