Ingredienser

3,000 kg Kartofler i b?de, m/skr?l (forkogte)

1,000 kg Peberfrugter, forskellige farver, i strimler

0,450 kg Salatost i tern

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,300 kg Oliven, sorte u/sten, dr?net

0,230 kg Hvidl?g, syltede, dr?net

5.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFFELFAD MED PEBERFRUGT OG SALATOST

Opskriftnr: 91-0147

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Oliven og pebermix i strimler blandes med de marinerede kartofler.

Fyldes i en ovnfast salgsemballage.

Til sidst fordeles salatost i tern hen over retten.

Til sidst fordeles salatost i tern.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-40 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Kartofler 56%, peberfrugt 19%, SALATOST 9%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), oliven 6%, hvidl?g 4%.

Go to Top