Ingredienser
2,500 kg Koldt vand
2,500 kg Oksek?d (15-18% fedt)
0,750 kg Lasagneplader
0,600 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
0,400 kg Ost, revet
6.75 kg
Læg varer i kurv
LASAGNE
Opskriftnr: 97-0092
Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.
Lad det hele st? og sm?koge et par min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
K?dsauce og lasagneplader portioneres skiftevis i salgsemballagen.
Drys til sidst overfladen med revet ost.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30 min.
Serveringsforslag
Kan serveres med salat og flutes.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 4 salgsenheder med ca. 1500 g i hver, passende til 4 personer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 41%, vand, LASAGNEPLADER 12%, OST, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.