Ingredienser

2,500 kg Koldt vand

2,500 kg Oksek?d (15-18% fedt)

0,750 kg Lasagneplader

0,600 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,400 kg Ost, revet

6.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LASAGNE

Opskriftnr: 97-0092

Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.

Lad det hele st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

K?dsauce og lasagneplader portioneres skiftevis i salgsemballagen.

Drys til sidst overfladen med revet ost.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med salat og flutes.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 4 salgsenheder med ca. 1500 g i hver, passende til 4 personer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 41%, vand, LASAGNEPLADER 12%, OST, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top