Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,600 kg Mornay sauce 14%(Karoline, Arla Foods, fra butik)

0,500 kg Kyllingeoverl?r u/ben og skind

0,300 kg Spinat, blancheret

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg Lasagneplader (Italiana ovnklare, fra butik)

0,200 kg Ost, revet (Sl?jfe gratineringsost)

3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - KYLLINGELASAGNE MED SPINAT

Opskriftnr: 98-0022

Fremstilling
Kyllingek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Vandet bringes i kog.

Det hakkede kyllingek?d tils?ttes, lad det st? og sm?simre i ca. 5 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring og lad det hele st? og sm?koge et par minutter.

D?k bunden i formen med lidt mornay sauce, l?g et lag lasagneplader og dern?st k?dsauce og spinat.

Forts?t med at l?gge i lag og slut med mornay saucen, drys overfladen med revet ost.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat og hvidl?gsflutes.

Ingredienser:
Beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, MORNAY SAUCE, kyllingek?d 19%, spinat 11%, LASAGNEPLADER, OST, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Go to Top