Ingredienser
1,000 kg Koldt vand
0,600 kg Mornay sauce 14%(Karoline, Arla Foods, fra butik)
0,500 kg Kyllingeoverl?r u/ben og skind
0,300 kg Spinat, blancheret
0,200 kg Hackso (I53000)
0,200 kg Lasagneplader (Italiana ovnklare, fra butik)
0,200 kg Ost, revet (Sl?jfe gratineringsost)
3 kg
Læg varer i kurv
UDG?ET - KYLLINGELASAGNE MED SPINAT
Opskriftnr: 98-0022
Fremstilling
Kyllingek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Vandet bringes i kog.
Det hakkede kyllingek?d tils?ttes, lad det st? og sm?simre i ca. 5 min.
Hackso tils?ttes under omr?ring og lad det hele st? og sm?koge et par minutter.
D?k bunden i formen med lidt mornay sauce, l?g et lag lasagneplader og dern?st k?dsauce og spinat.
Forts?t med at l?gge i lag og slut med mornay saucen, drys overfladen med revet ost.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat og hvidl?gsflutes.
Ingredienser:
Beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, MORNAY SAUCE, kyllingek?d 19%, spinat 11%, LASAGNEPLADER, OST, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.