Ingredienser

1,600 kg Kogende vand

1,000 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,250 kg Hackso (I53000)

0,100 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

4.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DSAUCE MED TOP AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFFELMOS

Opskriftnr: 97-0046

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Vandet bringes i kog.

Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes og r?res ud i vandet.

Oksek?det tils?ttes.

Lad det hele koge i ca. 10 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kartoffelmos Pulver blandes med det kogende vand og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

K?dsaucen fyldes i en ovnfast emballage hvorp? kartoffelmosen spr?jtes.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller i mikroovn 750W i ca. 2-3 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kartoffelmos 51 g (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), oksek?d 26 g, vand, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Go to Top