Ingredienser
8,000 kg Grisek?d, hakket (16-18% fedt)
5,000 kg Isvand
2,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)
1,000 kg Karry Griller FB
16 kg
Læg varer i kurv
KARRY GRILLER
Opskriftnr: 27-0119
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede k?d blandes med og Karry Griller FB.
Tils?t isvandet og ?lt det hele godt sammen.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 54%, vand, oksek?d 13%, salt, karry (koriander, gurkemeje, chili, l?g, kommen, ingef?r, spidskommen), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidant (E 331, E 300). I naturtarm.