Ingredienser

8,000 kg Grisek?d, hakket (16-18% fedt)

5,000 kg Isvand

2,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)

1,000 kg Karry Griller FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY GRILLER

Opskriftnr: 27-0119

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede k?d blandes med og Karry Griller FB.

Tils?t isvandet og ?lt det hele godt sammen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 54%, vand, oksek?d 13%, salt, karry (koriander, gurkemeje, chili, l?g, kommen, ingef?r, spidskommen), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidant (E 331, E 300). I naturtarm.

Go to Top