Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,800 kg Bacon i skiver

0,400 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

0,350 kg Tomater, solt?rrede

0,250 kg B?nner, gr?nne, blancherede

5.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER/RAMSL?G MAR. OKSESTEAK MED SOLT?RREDE TOMATER OG BACON

Opskriftnr: 77-0196

Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i steaks, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g.

P? b?ffen l?gges et par b?nner sammen med de solt?rrede tomater.

Bacon i skiver vikles omkring steaken med fyld, s? fyldet kan ses.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 67%, bacon 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano) salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), b?nner 7%, solt?rrede tomater 6%.

Go to Top