Ingredienser
5,000 kg Griselever, afpudset
5,000 kg Rygsp?k u/sv
4,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)
1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og m?lk
15.18 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ UDEN MEL OG M?LK
Opskriftnr: 33-0133
Fremstilling
Sp?kket sk?res i mindre stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.
Leveren rensk?res, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte sp?k hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostej FB uden mel og m?lk.
Suppen tils?ttes langsomt under kraftig omr?ring.
H?ldes i forme.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer
Serveringsforslag
Serveres som p?l?g, s?vel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 37%, grisesp?k, suppe (afkog fra fedtet), kartoffelstivelse, krydderier (l?g, peber), maltodextrin, salt, ?rteprotein, kartoffelfibre, sukker.