Ingredienser

5,000 kg Griselever, afpudset

5,000 kg Rygsp?k u/sv

4,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)

1,180 kg Luksus Leverpostej FB uden mel og m?lk

15.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ UDEN MEL OG M?LK

Opskriftnr: 33-0133

Fremstilling
Sp?kket sk?res i mindre stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.

Leveren rensk?res, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte sp?k hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostej FB uden mel og m?lk.

 Suppen tils?ttes langsomt under kraftig omr?ring.

H?ldes i forme.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-180?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer

Serveringsforslag
Serveres som p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 37%, grisesp?k, suppe (afkog fra fedtet), kartoffelstivelse, krydderier (l?g, peber), maltodextrin, salt, ?rteprotein, kartoffelfibre, sukker.

Go to Top