Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

2,400 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

12.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONPØLSE

Opskriftnr: 22-0023

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Superbinder rød tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet og alt saltet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, alle krydderierne og derefter det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opnået.

 Baconternene iblandes og lynes ned til 3-5 mm.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 37%, svinekødssnitter 22%, bacon 19%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fennikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top