Ingredienser

4,000 kg Skinkeschnitzler

0,400 kg Dekora®Marilet Cognac

0,200 kg Ost, revet

0,130 kg Krydderpanade Vario

4.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRATINERET SKINKESCHNITZEL MED COGNAC SMAG

Opskriftnr: 73-0949

Fremstilling
Dekora Marilet Cognac røres sammen med den afvejede mængde Krydderpanade Vario.

Blandingen fyldes på skinkeschnitzlerne i et jævnt lag, som til sidst drysses med revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-30 min. eller til en kernetempertur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte rodfrugter og kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeschnitzel 85%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), OST 4%, rasp 2,5% (HVEDEMEL gær, salt), salt, krydderier (paprika, løg, peber), krydderiekstrakter, MÆLKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top