Ingredienser
4,000 kg Skinkeschnitzler
0,400 kg Dekora®Marilet Cognac
0,200 kg Ost, revet
0,130 kg Krydderpanade Vario
4.73 kg
Læg varer i kurv
GRATINERET SKINKESCHNITZEL MED COGNAC SMAG
Opskriftnr: 73-0949
Fremstilling
Dekora Marilet Cognac røres sammen med den afvejede mængde Krydderpanade Vario.
Blandingen fyldes på skinkeschnitzlerne i et jævnt lag, som til sidst drysses med revet ost.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-30 min. eller til en kernetempertur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte rodfrugter og kartoffelmos.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeschnitzel 85%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), OST 4%, rasp 2,5% (HVEDEMEL gær, salt), salt, krydderier (paprika, løg, peber), krydderiekstrakter, MÃLKEPROTEIN, antioxidant (E 330).