Ingredienser

5,200 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

3,200 kg Kyllingebryst, stegt

1,200 kg Porrer, i ringe

0,800 kg Ananas i stykker

0,640 kg Dekora Marilet Madras

0,400 kg Tomater, solt?rrede

11.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST P? BUND AF KARRY MADRAS MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0172

Ingredienser:
Kartofler og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

De stegte kyllingebryster l?gges ovenp? blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med de solt?rrede tomater og ananas i stykker.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 46%, stegte kyllingebryst 28%, porre 10%, ananas 7%, marinade 6% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), solt?rrede tomater 3%.

Go to Top