Ingredienser
5,200 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde
3,200 kg Kyllingebryst, stegt
1,200 kg Porrer, i ringe
0,800 kg Ananas i stykker
0,640 kg Dekora Marilet Madras
0,400 kg Tomater, solt?rrede
11.44 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEBRYST P? BUND AF KARRY MADRAS MAR. KARTOFLER
Opskriftnr: 85-0172
Ingredienser:
Kartofler og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
De stegte kyllingebryster l?gges ovenp? blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med de solt?rrede tomater og ananas i stykker.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 46%, stegte kyllingebryst 28%, porre 10%, ananas 7%, marinade 6% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), solt?rrede tomater 3%.