Ingredienser

7,000 kg Bugstrimler u/sv

6,000 kg Griselever, afpudset

1,500 kg Løg i ringe, stegte/bløde

1,000 kg Varm suppe

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Kalveleverpølse Die Be Beste 1a

0,020 kg Vita-Rot (I42700)

15.88 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPØLSE - FIN OG SMØRBAR

Opskriftnr: 32-0019

Fremstilling
Bugstrimler uden svær koges møre ved 80°C.

Leveren udvandes og lynes sammen med saltet til det bobler.

Fjern leveren fra lynhakkeren.

De kogte varme bugstrimler fyldes i lynhakkeren og lynes sammen med løg og suppe til en fin masse er opnået.

Leveren tilsættes sammen med krydderierne og Vita-rot.

Der lynes til den ønskede finhed er opnået.

Stopning
Massen stoppes i Oskuda Rotex kal. 65/45, gul fedtende (T7740) eller Oskuda Rotex, pantone fedtende kal.53/30 (T77142). Evt. naturtarme.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Anvendes der naturtarme ryges pølserne ved 28°C natten over.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 5% af det færdige produkt.
Svinefedt, svinelever 40%, stegte løg, suppe (afkog fra fedtet), salt, krydderier (chili, ingefær, peber, muskat, koriander, persillerod), dextrose, sukker, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top