Ingredienser

5,550 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

3,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

2,500 kg Snitter u/sv

1,000 kg Mexico Griller FB

1,000 kg Ost i tern, fast

0,140 kg Nitritsalt (DK40018)

17.19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

AMERIKANSK GRILLP?LSE

Opskriftnr: 27-0078

Fremstilling
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Okse- og grisek?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det lynes t?rt nogle omgange.

Salt, Mexico Griller FB og 2/3 af isvandet tils?ttes og der lynes til en god binding er opn?et.

Til sidst tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til den ?nskede finhed.

Ost i tern mixes tilslut i, til de er j?vnt fordelt.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Varmebehandles f?r salg.

T?rring
Ved 60?C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min., eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 38%, vand, oksek?d 19%, grisek?dssnitter, OST 6%, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top