Ingredienser

4,000 kg Andebryst m/skind

3,000 kg Grove rodfrugter

1,000 kg Porrer, i ringe

1,000 kg R?dk?l, fintsnittet

0,100 kg Rødvin/Persilleglasering

9.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØDVIN/PERSILLEGLASERET ANDEBRYST PÅ BUND AF RODFRUGTER

Opskriftnr: 83-0397

Fremstilling
Fedtet på andebrysterne krydssnittes og drysses med den afvejede mængde Rødvin/persilleglasering.

Rodfrugter, porrer og snittet frisk rødkål lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå det glaserede andebryst lægges.

Kunden tilsætter bouillon før tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til kødet har en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 44%, rodfrugter 33%, porrer 11%, rødkål 11%, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), salt, dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top