Ingredienser
4,000 kg Andebryst m/skind
3,000 kg Grove rodfrugter
1,000 kg Porrer, i ringe
1,000 kg R?dk?l, fintsnittet
0,100 kg Rødvin/Persilleglasering
9.1 kg
Læg varer i kurv
RÃDVIN/PERSILLEGLASERET ANDEBRYST PÃ BUND AF RODFRUGTER
Opskriftnr: 83-0397
Fremstilling
Fedtet på andebrysterne krydssnittes og drysses med den afvejede mængde Rødvin/persilleglasering.
Rodfrugter, porrer og snittet frisk rødkål lægges i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå det glaserede andebryst lægges.
Kunden tilsætter bouillon før tilberedning.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til kødet har en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med baguette.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 44%, rodfrugter 33%, porrer 11%, rødkål 11%, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), salt, dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.