Ingredienser
2,000 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)
0,800 kg Koldt vand
0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,150 kg Majs
0,060 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes
0,050 kg Jalapeno i skiver, syltede
0,050 kg Peberfrugt, r
3.46 kg
Læg varer i kurv
FARSBRÃD BRAZILIAN STYLE
Opskriftnr: 77-0240
Fremstilling
Det hakkede oksekød blandes grundigt med vand og den afvejede mængde Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.
Jalapenos og peberfrugt skæres i små tern og tilsættes sammen med majs og Krydderpanade Mexican Cornflakes.
Der blandes grundigt til ingredienserne er jævnt fordelt i farsen.
Farsen formes til farsbrød á ca. 700 g og kommes i salgsemballagen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med grøn salat og guacamole.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 58%, vand, majs 4%, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, paprika, hvidløg, chili, spidskommen), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÃLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, cornflakes (majs, sukker, MALTEKSTRAKT), rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt, syltede jalapeno, peberfrugt.