Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (8-14% fedt)

0,800 kg Koldt vand

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Majs

0,060 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,050 kg Jalapeno i skiver, syltede

0,050 kg Peberfrugt, r

3.46 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBRØD BRAZILIAN STYLE

Opskriftnr: 77-0240

Fremstilling
Det hakkede oksekød blandes grundigt med vand og den afvejede mængde Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Jalapenos og peberfrugt skæres i små tern og tilsættes sammen med majs og Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Der blandes grundigt til ingredienserne er jævnt fordelt i farsen.

Farsen formes til farsbrød á ca. 700 g og kommes i salgsemballagen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med grøn salat og guacamole.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 58%, vand, majs 4%, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber, paprika, hvidløg, chili, spidskommen), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, cornflakes (majs, sukker, MALTEKSTRAKT), rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt, syltede jalapeno, peberfrugt.

Go to Top